Maroco Systems oferă servicii de proiectare, instalare și întreținere a sistemelor de supraveghere video.

Securitatea completă a obiectivelor nu poate fi asigurată fără o supraveghere video eficientă, care să permită atât monitorizarea în timp real a evenimentelor și persoanelor suspecte, cât și înregistrarea imaginilor video în scopul verificărilor ulterioare și furnizării de probe în instanță.

Imaginile provenite de la camerele analogice sunt convertite digital și apoi înregistrate pe recordere video digitale (DVR). Imaginile provenite de la camerele IP/MP sunt preluate și înregistrate de către hardisk-uri de rețea dedicate (NVR). Atât DVR cât și NVR au posibiliatea de a li se atașa monitoare sau alte dispozitive video cu interfață HDMI. Softul de vizualizare și manevrare a sistemelor video este gratuit și integrează toate echipamentele descrise antrior într-un mod foarte intuitiv și prietenos, având multiple facilități de redare live și înregistrare precum și de administrare a parolelor și utilizatorilor.

Sistemele noastre folosesc, pentru captarea imaginii video, atât camere analogice cât și camere IP.

Camerele pot fi urmărite și de pe smartphone, prin intermediul unui soft client dedicat, disponibil gratuit pentru toate sistemele de operare din telefonie (Android, Windows phone, Iphone, Symbian).

Contact Maroco

Solicitați serviciile Maroco!

Contactați-ne, iar specialiștii noștri în proiectare și consultanță pentru sisteme de supraveghere video vă pot oferi cele mai bune soluții!
Contact Maroco