Maroco Systems oferă servicii de proiectare, instalare și întreținere sisteme de alarmare împotriva efracției.

Proiectarea unui sistem de securitate presupune stabilirea unei configurații complexe de echipamente: centrale de alarmare, echipament de detecție și semnalizare optoacustică, camere video, înregistratoare digitale, sisteme de control al accesului și alimentarea cu energie a acestora, stabilită prin RAPORTUL DE EVALUARE ȘI TRATARE A RISCURILOR LA SECURITATEA FIZICĂ, un document întocmit de un membru al registrului evaluatorilor la securitatea fizică, ce constituie fundamentul adoptării măsurilor de securitate a obiectivelor, bunurilor şi valorilor prevăzute de lege, transpuse în planul de pază şi proiectele sistemelor de securitate mecanică și electronică.

Maroco Systems este licențiată pentru proiectare, instalare și întreținere sisteme de alarmare împotriva efracției conform LICENȚEI DE FUNCȚIONARE nr. 0033/T din 07.01.2005, emise de catre Ministerul Administrației și Internelor, prin Inspectoratul General al Poliției Române, Direcția de Ordine Publică.

Maroco Systems SRL - LICENȚĂ DE FUNCȚIONARE nr. 0033/T din 07.01.2005

LICENȚĂ DE FUNCȚIONARE nr. 0033/T din 07.01.2005 pentru proiectare, instalare și întreținere sisteme de alarmare împotriva efracției.

Contact Maroco

Solicitați serviciile Maroco!

Contactați-ne, iar specialiștii noștri în proiectare, instalare și întreținere sisteme de alarmare împotriva efracției vă pot oferi cele mai bune soluții!
Contact Maroco