Maroco Systems oferă servicii de proiectare, instalare și întreținere a sistemelor de interfoane și videointerfoane.

Interfoanele si videointerfoanele aduc un plus de securitate, dar si un confort sporit pentru dumneavoastra, pentru locuinta sau sediul de firma va desfasurati activitatea. Interfoanele sau videointerofoanele pot fi instalate atat la case si vile, apartamente, scari de bloc cat si la sediul sau biroul societatilor comerciale. Scopul acestora este sa trieze persoanele care au drept de acces, sa reduca incercarea de patrundere neautorizata si nu in ultimul rand sa reduca tentativele de distrugere, respective sa fie pastrarea linistii si curateniei pe casa scarii. Interfoanele asigura o comunicatie audio, iar videointerfoanele asigura in plus si comunicatie video, astfel fiind mai usor de luat decizia de a permite sau nu accesul anumitei persoane.

Videointerfoanele sunt alcatuite din panoul exterior care este dotat cu o camera video si cu un cititor cu proximitate, care asigura accesul doar a persoanelor care au dreptul sa intre pe baza cartele sau a tag-ului cu cod unic de acces. La interior se monteaza unul sau mai multe posturi de interior care au un monitor alb-negru sau color, prin care se poate vedea cine este la usa.

Pe piata exista nenumarate modele de interfoane si videointerfoane. Firma noastra instaleaza orice model de interfon sau videointerfon, dar comercializam si recomandam brand-uri cunoscute cu o experienta considerabila in domeniu, echipamente care deja s-au facut cunoscute pe piata prin functionalitate, fiabilitate si design: Electra, Genway, Commax sau Samsung.

Contact Maroco

Solicitați serviciile Maroco!

Contactați-ne, iar specialiștii noștri în proiectare și consultanță pentru sisteme de interfoane și videointerfoane vă pot oferi cele mai bune soluții!
Contact Maroco