Maroco Systems S.R.L.

Societatea Maroco Systems S.R.L. este o firmă 100% românească, ieșeană, care oferă o gamă completă de servicii de proiectare și instalare de sisteme de securitate, fiind firma licențiată de Ministerul Administrației și Internelor pentru proiectare, instalare și întreținere sisteme de alarmare împotriva efracției, producere de componente sisteme de alarmare în conformitate cu Legea 333/2003 și HG 301/2012. Totodată, firma este avizată să execute lucrări de instalare, întreținere și reparații la sistemele de semnalizare a incendiilor, precum și lucrări de proiectare a acestor sisteme.

În peste un deceniu de la înființare, firma Maroco s-a dezvoltat rapid, reușind să acopere cu succes diversitatea tehnologica și standardele specifice domeniului său de activitate. Eforturile de a se adapta la cerintele pieței au permis depășirea concurenței prin ideile inovatoare și soluțiile complete pe care le oferă.

Maroco investește constant în pregătirea, autorizarea și certificarea membrilor echipei sale tehnice, în așa fel încât să poată oferi servicii de calitate, în conformitate cu prevederile legislative actuale. Astfel, firma Maroco pune la dispoziția clienților săi doar tehnicieni autorizați, cu calificarea necesară efectuării tuturor activităților pentru care a primit autorizații și licență de funcționare.

Personalul firmei Maroco este calificat și autorizat pentru toate etapele desfășurarii lucrărilor, de la proiectare la instalare, asigurând și asistența tehnică pentru oricare din tipurile de echipamente oferite în garanție și post garanție (service, revizii generale, revizii periodice, reconfigurări etc).

Obiectiv & Viziune

Printr-o continuă îmbunătăţire a pregătirii și certificării angajaţilor săi şi printr-o adaptare şi înnoire permanentă a tehnologiei cu care lucrează, Maroco doreşte să contribuie la succesul partenerilor și clienților săi, oferind servicii de calitate, actuale și profesionale. Obiectivul nostru este de a onora comenzile clienților noștri cu promptitudine și de a asigura întreținere și suport tehnic pentru instalațiile realizate, la cele mai înalte standarde din domeniu.

Realizări

0ani
Peste 15 ani de activitate de la înființare.
0proiecte
Am finalizat peste 600 proiecte.
0clienți
Au apelat la soluțiile noastre peste 500 de clienți.

În cei peste 15 ani de activitate, Maroco a finalizat peste 600 de proiecte, lucrând cu un portofoliu de peste 500 de clienți de pe piața locală și națională, din zona industrială, comercială sau rezidențială, atât din mediul privat, cât și din sectorul public.