Maroco Systems oferă servicii de proiectare a sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu.

Aceste sisteme de semnalizare la incendiu au rolul de a semnala, alarma si alerta inceputul de incendiu sau a scurgerii de gaze, precum si de a limita riscul producerii pagubelor de orice natura.

Impartite in doua categorii (sisteme conventionale de semnalizare la incendiu si sisteme adresabile de semnalizare la incendiu), sistemele de semnalizare la incendiu au in componenta lor centrala de incendiu, detectori de fum si / sau temperatura si gaz, butoane de urgenta pentru declansarea imediata a alarmei si, in final, dispozitive de avertizare acustica (sirene de interior si exterior) si optica (flash-uri).

Maroco Systems este autorizata pentru proiectarea sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu conform AUTORIZAȚIEI seria A, nr. 0767 din 22.03.2011 emisa de Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila.

Maroco Systems SRL - AUTORIZAȚIE seria A, nr. 0767 din 22.03.2011

AUTORIZAȚIE seria A, nr. 0767 din 22.03.2011

Vezi toate autorizatiile firmei Maroco.

 

 

Contact Maroco

Solicitați serviciile Maroco!

Contactați-ne, iar specialiștii noștri în proiectarea sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu vă pot oferi cele mai bune soluții!
Contact Maroco