Maroco Systems ofera sisteme de control acces hotelier, in variantele on-line (in care fiecare camera este si monitorizata la receptie, sporeste gradul de securitate al camerei si bunurilor din ea) si off-line (la care accesul in camera este local, nu se cunoaste la receptie starea de ocupata sau neocupata a camerei, asigura o mai mare confidentialitate clientilor). Software-ul de control acces hotelier se integreaza cu software-urile de gestiune hoteliera si astfel toate operatiunile de check-in /out, plata a serviciilor, intr-un hotel modern se desfasoara simplu si eficient.

Sistemele de control acces in camerele de hotel se pot imparti in sisteme locale sau cu monitorizare on-line la receptie.

Sistemele locale sunt realizate dintr-o broasca automatizata montata direct pe usa, alimentata dintr-o baterie inclusa, care permite citirea cartelelor de acces, descuierea usii (sistem cu electromotor) pentru cartelele valide. De asemenea se inscriptioneaza pe cartela data si ora la care a fost folosita pentru deschiderea usii. Dupa intrarea in camera, card-ul se va intr-duce in economizorul de energie care deblocheaza accesul la alimentarile cu energie electrica din camera. Card-urile sunt codificate la receptie cand se inregistreaza turistul – check-in – pentru perioada de gazduire si pentru usa camerei si eventuale alte usi unde ii este permis accesul turistului (sauna, centru SPA, parcare subterana, etc), sau pentru inregistrarea platii la restaurant, etc. In momentul plecarii din hotel check-out card-ul este folosit pentru a se descarca datele de pe el si serveste la intocmirea notei de plata (pentru acces la anumite servicii contra cost).

Aceste sisteme garanteaza o mai mare confidentialitate a gazduirii turistului, receptionerul nestiind cand turistul este sau nu in camera. Accesul in camera pentru personalul de serviciu se face cu card-uri asemanatoare, dar care au accesul limitat pentru o singura data pe zi si numai intre anumite ore (de curatenie). Managerul sau administratorul are card “master” cu care poate intra in orice camera.

Sistemele de control acces on-line sunt si ele utilizate iar anumite hoteluri sau lanturi hoteliere le prefera, pentru ca asigura o mai mare securitate turistului si a bunurilor din camera dar in detrimental confidentialitatii. Sistemele on-line sunt realizate cu module de control acces pentru fiecare camera, cititor de card-uri in fata usii, broasca electromagnetica in usa. Modulul de control acces serveste si altor scopuri: room-service, buton urgenta (baie), monitorizare geam deschis, monitorizare inundare accidentala, senzor de miscare in camera pentru detectie efractie, integrare cu sistemul de climatizare, etc. Toate operatiunile sunt monitorizate in timp real la receptie, deci creste siguranta, confortul si securitatea turistului.

Aceste sisteme se integreaza perfect software-urilor de gestiune hoteliera utilizate actual. Un management hotelier modern nu poate neglija economiile aduse de sistemul de control acces hotelier!

Contact Maroco

Solicitați serviciile Maroco!

Contactați-ne, iar specialiștii noștri în proiectare și consultanță pentru sisteme de control-acces hotelier vă pot oferi cele mai bune soluții!
Contact Maroco