Maroco Systems oferă servicii de proiectare, instalare și întreținere a sistemelor de automatizări pentru porți și bariere auto, pentru zone rezidențiale, spații comerciale sau industriale.

Portile de intrare automate asigura un confort maxim, caracterizandu-se prin rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate in timp. Ele confera o inchidere si deschidre silentioasa, fiind prevazute si cu un sistem de deblocare in cazul intreruperii curentului electric. Functioneaza intre -20°C si +50°C avand un sistem mecanic care spre deosebire de cel hidraulic rezista la temperaturi scazute nefiind supus inghetlui. Au un consum redus de energie, sunt foarte rezistente in timp si au un design placut si modern.

img_automatizari

Portile culisante – Reprezinta protecția ideala in cazul unor intrari largi, intrari pozitionate in panta, sau in cazul in care nu exista spatii suficiente de manevra in interiorul proprietatii pentru deschiderea unei porti cu sistem batant. In functie de particularitatile portii (greutate, usurinta in culisare, eventuala panta in care lucreaza poarta), vom alege impreuna tipul de automatizare ideal.

Portile batante – Se deschid rotindu-se pe centrul de greutate, ca orice poarta. Deschiderea portilor batante se face de obicei pe interiorul proprietatii, de aceea necesita un anumit spatiu interior.

Pentru a alege sistemul de automatizare ideal, este necesar sa ne comunicati dimensiunile, greutatea aproximativa a portilor, robustetea ansamblului de coloana. Deasemeni pentru o alegere reusita este necesara evaluarea materialului din care este confectionata poarta, precum si suprafata portanta a foilor de poarta.

Barierele auto sunt folosite pentru controlarea traficului autovehicolelor. Bariera este un echipament electromecanic echipat cu o unitate de control electronica, un motor de actionare si bratul barierei. Pentru siguranta in folosire sunt prevazute cu fotocelule, care permit blocarea bratului barierei in conditiile prezentei unei masini sau persoane in spatiul de actionare al barierei.

Contact Maroco

Solicitați serviciile Maroco!

Contactați-ne, iar specialiștii noștri în proiectare și consultanță pentru sisteme de automatizări porți și bariere vă pot oferi cele mai bune soluții!
Contact Maroco